İZMİR / KONAK - Dumlupınar Ortaokulu

Dumlupınar Ortaokulu

Adres
2.KADRİYE MAH. 690 SK. BEŞTEPELER ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LISESI BLOK NO: 20 KONAK / İZMİR
Vizyon
Dumlupınar Ortaokulu Vizyonu Öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, bilim ve teknolojinin farkında olan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, kendine güvenen, katılımcı, sorgulayıcı, etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmek. Yönetici, öğretmen, öğrenci ve veli işbirliği ile "Birlikte yapalım, birlikte yönetelim" anlayışını benimseyen kurum kültürünün oluşmasını sağlamak.
Misyon
Dumlupınar Ortaokulu Misyonu Milli Eğitimin Temel Amaçları doğrultusunda; 1- Öğrencilerimizin ilgi, ihtiyaçlarına uygun, eğitim teknolojilerinden yararlanılan etkin eğitim hizmeti sunmak. 2-Öğrencilerimizin sosyal, kültürel, sportif ihtiyaçlarını karşılayacak aktiviteler geliştirmek, kişisel gelişimlerine katkıda bulunmak. 3-Orta öğretim kurumlarının durumu, öğrenci ve velilerin beklenti ve ihtiyaçlarını dikkate alarak eğitim programları hazırlamak ve güncellemelerini yapmak. Böylece öğrencilerimizi üst öğretim gerçeklilerine göre uygun bilgi, beceri ve donanımda yetiştirmek.
Başarılar
13 Kasım 2013 tarihinde yapılan Ata´ya saygı koşusunda 8. sınıf öğrencimiz Mezra SOLMUŞ 2. olmuştur.
ADSL (4 Mbit)
Ulaşım
Konak Bahribaba Aktarma İstasyonundan 30 Numaralı Otobüs ile ulaşım sağlanabilmektedir.
İlçe Merkezi